ow_smallebanner3.jpg

zo 22 juli 10:00 - 17:00

di 24 juli 16:00 - 17:00

za 28 juli 8:00 - 9:00

In de statuten zijn de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden (TVB’s) van het bestuur vastgelegd. Daarin is voornamelijk sprake van de gezamenlijke verantwoording en bevoegdheid.Slechts de functies van voorzitter, penningmeester en secretaris worden met name genoemd; voor het overige “verdelen de bestuursleden onderling de taken”.Er wordt derhalve geen onderscheid gemaakt voor welke functionaris welke TVB’s gelden. Met het overzicht van de commissies willen wij dit beter en inzichtelijk weergeven. Dit stuk heeft niet de intentie de statuten te wijzigen of aan te vullen. Het heeft veel meer de status van de bedoelde taakverdeling en kan dus telkens worden aangepast. Het moge overigens duidelijk zijn dat diverse bestuursleden op basis van vrijwilligheid (dan wel door omstandigheden gedwongen) er diverse taken bijdoen.

Zie de subpagina's voor de diverse commissies van DES.