ow_smallebanner2.jpg

Geen gebeurtenissen gevonden

D.E.S. heeft van de gemeente Den Haag bericht gekregen dat tijdens de zomervakantie van 2022 enkele zwembaden (tijdelijk) sluiten wegens onderhoud.

Voor ons betekent dat het volgende:

* De Blinkerd - sluit de gehele zomervakantie

* De Waterthor - gesloten van 1 augustus tot en met 20 augustus > open van 12 juli tot en met 26 juli

* Overbosch - gesloten van 29 juli tot en met 19 augustus > open van 15 juli tot en met 22 juli

Vanaf 22 augustus zijn alle zwembaden weer open en starten ook de zwemlessen weer.

Tijdens de zomervakantie wordt er geen zwemles gegeven in de zwembaden die open zijn, maar kunnen al onze leerlingen (dus ook degenen die normaliter in een ander bad zwemmen) op vertoon van hun lidmaatschapkaart lekker komen vrijzwemmen en mogen hun familieleden gratis meezwemmen!
Geen zwemdiploma? Dan alleen in de ondiepe baden zwemmen!

Helaas ontkomen wij er niet aan om ook voor de vakantieperiode de contributie te blijven incasseren.

Het bestuur en alle vrijwilligers wensen iedereen een fijne vakantie!