di 23 juli

za 27 juli

zo 28 juli

di 30 juli

Als je, na een eventuele proeftraining, lid wilt worden van DES, vul dan één van beide formulieren hieronder in en stuur deze naar:

Zwem- en Polovereniging DES
2280AP Rijswijk

of stuur het ingevulde formulier via de e-mail naar de ledenadministratie (zie hieronder).
De administratiekosten zijn eenmalig bij inschrijving.

Wil je alleen trimzwemen en niet meedoen aan wedstrijden, vul dan het formulier voor trimzwemmen in. Als je meerdere keren per week wilt zwemmen en/of aan wedstrijden mee wilt doen vul dan het formulier voor masters in.

Voor het wijzigen van je lidmaatschap, adres, bankrekeningnummer, etc. kun je een e-mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijlagen:
Bewaar het bestand INSCHRIJFFORMULIER 2019-04 MASTER.pdfInschrijfformulier Masters[ ]292 kB51 Downloads
Bewaar het bestand INSCHRIJFFORMULIER 2019-04 TRIMZWEMMERS.pdfInschrijfformulier Trimzwemmen[ ]293 kB60 Downloads