Kalender wedstrijdzwemmen

do 02 apr - zo 05 apr

za 04 apr 10:00 - 14:00

The Hague Swimming

Na een prachtig verloop in de verenigingscompetitie waarin The Hague Swimming steeds eerste stond werd op 20 april de grote finalewedstrijd gezwommen in het Sloterparkbad in Amsterdam. Er werd goed gezwommen en vele zwemmers stegen dan ook uit boven hun eigen verwachtingen uit. Mede door de sfeer in de ploeg met vele aanmoedigingen voor collega zwemmers. In de uitslag was het spannend, het ging om enkele punten. Werden we tweede of werden we derde?  Uiteindelijk bleek door een diskwalificatie van een estafetteploeg van PSV dat deze definitief naar de derde plaats verbannen werden. The Hague Swimming werd tweede en De Dolfijn werd eerste. Een prachtig resultaat, TWEEDE VAN NEDERLAND. Dat kunnen maar weinig zwemploegen zeggen in Nederland.