Leszwemmen voor volwassenen

Ook voor volwassenen biedt D.E.S. de mogelijkheid om te leren zwemmen onder deskundige begeleiding en zodoende alle zwemdiploma’s te behalen (zie ook het Zwem-ABC). De staf van D.E.S. gebruikt ook voor de volwassenen een veelzijdige en creatieve oefenstof.

Bang? Niet nodig!
Veel mensen kennen het plezier niet dat je kunt beleven aan water.
Waarom niet? Omdat zij bang zijn voor het water: WATERVREES!
Dat is niet nodig, want je kan er van af komen! Het zal niet makkelijk zijn, je zal jezelf moeten overwinnen, maar een groot aantal mensen is blij dat zij die stap hebben gezet! Want zij hebben nu wél plezier in het water, hebben hun zwemdiploma gehaald.

Op dinsdagavond van 19:15 tot 20:00 hebben wij in zwembad De Waterthor speciaal voor volwassenen met watervrees een klein groepje, waar je onder deskundige begeleiding stap voor stap van je angst wordt afgeholpen! Wij houden daarbij rekening met de oorzaak van jouw watervrees en laten jou ervaren dat het water je ook kan helpen en zelfs leuk is!

Een zwemdiploma halen voor volwassenen is ook mogelijk bij D.E.S. Op dinsdagavond wordt er in de Waterthor les gegeven van 19:30 tot 20:15 uur met als doel om als volwassene een zwemdiploma te behalen.